بهترین هک برای مک و پنیر خانگی ۱۰ دقیقه ای
شاید شما هم مثل من از اینکه در اولین تلاشهایتان در آشپزی یاد گرفتید که ماکارونی و پنیر خانگی برابر است، ترسیدید. چیزهای جعبه ای مورد علاقهf به این سادگی نبود که پنیر مورد علاقه خود را روی رشته فرنگی پخته شده دلخواهتان آب کنید. با کشوهای پنیری مانند چدار یا موزارلا، این روش فقط یک لکه ی رشته ای و چرب به دست می دهد، نه رشته های خامه ای، لطیف و با روکش یکنواختی که به دنبال آن بودید. حتی با چیزی مانند پنیر آمریکایی که به طور هدفمند برای ذوب شدن ساخته شده است، شما همچنان هوس چیزی… پیچیده تر می کنید.
شاید شما هم مثل من عصبانی بودید که فهمیدید تلاش برای نزدیک شدن به ماک و پنیر خانگی مانند سرآشپز بزرگی که می خواهید باشید کار بسیار خوبی است، شاید نیاز به سس بشامل خانگی، پودر سوخاری سوخاری و استفاده از اجاق گاز باشد. و اجاق گاز. فر. این مراحل بسیاری است (و بعد از آن شستن غذا) برای تهیه یک غذای راحت «ساده».
من به عنوان یک مربی پنیر و دوستدار مادام العمر این مواد، حاضر نیستم کیفیت را فدای مک و پنیر کنم. اگه راه دیگه ای بود چی؟ و ماده مخفی که نودل و پنیر را از ابتدا با هم ترکیب می کند به گونه ای که احساس می کنید یک سرآشپز کامل و بالغ هستید، اما بیش از ۱۰ دقیقه طول نمی کشد و از یک قابلمه بیشتر استفاده نمی کند.
اگر ماک خامه ای می خواهید، پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه کنید.
هنوز می توانید آن را در راهروی لبنیات پیدا کنید …
را وارد کنید: پنیر خامه ای. منظورم این است که در عنوان درست است، درست است؟ چیزی که ما در مک و پنیر خانگی به دنبال آن هستیم بیش از هر چیز خامه ای و پنیری است. پنیر خامه ای به دلیل ارتباط ذاتی آن با نان شیرینی و چیزهای دیگر، یک ماده مخفی نیست بلکه ماده ای است که ما نادیده گرفته ایم. (در حالی که ما در آن هستیم، خامه سنگین همچنین می تواند وزنه برداری را برای “طول عمر” ماک و پنیر خانگی انجام دهد، که ما کمی نگران آن هستیم، درست است؟)
برای کسانی که شک دارند، پنیر خامه ای واجد شرایط پنیر است زیرا از شیر دلمه تهیه می شود و دارای شجره و سابقه سایر پنیرهای نرم و قابل پخش اروپایی مانند روبیولا و نوفشاتل است.
چرا پنیر خامه ای کلید یک اجاق گاز مک و پنیر است؟
![مواد لازم برای مک و پنیر روی میز](http://www.cnet.com/a/img/resize/0c819c506b282429a54f9135c1bfee445cbab325/hub/2024/06/03/e7cbf481-129b-421c-9965-afa3a3181e53/ingredients-4.jpg?auto=webp&width=1200)
رنده کردن پنیر تنها کار آماده سازی واقعی است که برای این دستور غذا باید انجام دهید.
وقتی صحبت از ماک و پنیر خانگی به میان می آید، پنیر خامه ای چند چیز را به قابلمه می آورد. این یک محصول تحت نظارت FDA است که به خواص خاصی نیاز دارد تا با نام نامگذاری شود تا در کاربردهای بالقوه ماکارونی و پنیر بسیار مطلوب باشد.
ادامه مطلب: رشد کپک روی پنیرها به این معنی نیست که باید آنها را دور بریزید. به جای آن چه باید کرد
از نظر قانونی، اصطلاح “پنیر خامه ای” به یک محصول لبنی نارس پاستوریزه اطلاق می شود که حاوی حداقل ۳۳٪ چربی شیر (معمولاً از شیر و خامه) با رطوبت تا ۵۵٪ و pH بین ۴٫۴ است. و ۴٫۹٫ چربی شیر و محتوای رطوبت آن به غنای و قابلیت پخش شدن آن کمک می کند و PH آن طعمی متمایز به آن می دهد که معمولاً پنیر به تنهایی نمی تواند به آن دست یابد: حتی برخی از تندترین چدارها فقط به pH حدود ۵ می رسند. این نکته کلیدی است. در نظر بگیرید که ماک و پنیر جعبه ای مورد علاقه شما حاوی اسید سیتریک و اسید لاکتیک در میان مواد موجود در بسته سس است. این طعم ضروری بخشی از تجربه نوستالژیک مک و پنیر است.
پنیر خامه ای همچنین حاوی یک امولسیفایر به نام صمغ خرنوب است که از تجزیه آن به اجزای پروتئینی و چربی خود در مواجهه با حرارت جلوگیری می کند. برخی از پنیرها نیز به طور طبیعی بهتر از بقیه آن را کنترل می کنند. پنیرهای آلپ مانند گرویر و راکلت دارای قدرت ذوب داخلی هستند، اما پنیر خامه ای پایه ای را برای امولسیون کردن مخلوط شما بدون توجه به نوع پنیری که در دست دارید، فراهم می کند. علاوه بر این، استفاده از پنیر خامه ای از بافت دانه دانه ای که گاهی اوقات سس های پنیر بر پایه بشامل می توانند داشته باشند جلوگیری می کند و نودل ها به سرعت جذب نمی شوند.
طرز تهیه مک و پنیر خانگی خامه ای در کمتر از ۱۰ دقیقه*
![رشته پختن در قابلمه](http://www.cnet.com/a/img/resize/cdbc570ec99f3ea6204411a9b37e31c0a43f9109/hub/2024/06/03/1033b4fb-eb8b-4e80-9b76-110e8fc4aabf/noodles-boiling.jpg?auto=webp&width=1200)
از ماکارونی برش دلخواه خود استفاده کنید.
برای همه نودل های برش معمولی شما، که معمولا بین ۷ تا ۹ دقیقه پخته می شوند، می توانید در حین پختن پاستا همه چیزهایی را که نیاز دارید جمع آوری کنید و در کمتر از ۱۰ دقیقه ماک و پنیر خامه ای و خانگی داشته باشید. *هر نوع نودلی که زمان پخت آن بیش از ۱۰ دقیقه باشد، این تعداد دقیقه طول می کشد، اما صرف نظر از این، شما کالا را در کمتر از زمانی که نسخه جعبه ای معمولاً طول می کشد، دریافت خواهید کرد.
![رشته فرنگی پخته شده در قابلمه](http://www.cnet.com/a/img/resize/306f3840cf7185dedf9756179face8e4d818cae1/hub/2024/06/03/894bd0d8-8413-4675-9c5a-7c77319d3274/cooked-noodles.jpg?auto=webp&width=1200)
پاستا را بعد از پخت خوب آبکش کنید.
یکی دیگر از مزایای رویکرد پنیر خامهای برای مک و پنیر این است که درست کردن آن برای یک عدد به همان اندازه آسان است، زیرا مواد تشکیل دهنده آن به آسانی به اندازه وعدههای جداگانه تقسیم میشوند. این کمتر در مورد یک دستور العمل خاص است و بیشتر در مورد نسبت ها و بال ها است، اما برای هر وعده شما نیاز دارید:
- ۲ اونس پاستا خرد شده
- ۱ اونس پنیر خامه ای، خرد شده یا خرد شده برای آب شدن سریعتر
- ۱-۲ اونس پنیر رنده شده یا پنیرهای دلخواه شما (همیشه بهتر است خودتان رنده کنید، اما شما این کار را انجام دهید)
- نمک و فلفل به مزه، سایر ادویه ها به مزه
و انجام می شود. رشته ها را بپزید و آبکش کنید، در حالی که هنوز داغ است همه چیز را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بیشتر اوقات حتی از آبکش برای آبکش کردن رشته ها استفاده نمی کنم و در عوض از یک قاشق سوراخ دار برای نگه داشتن آنها در هنگام تخلیه آب استفاده می کنم. اگر مقداری آب پاستا باقی مانده باشد، اشکالی ندارد. این به آزاد شدن سس تمام شده و اضافه کردن چاشنی کمک می کند.
![آماده مخلوط کردن](http://www.cnet.com/a/img/resize/8c9891a47ddba3b92aa0d3dd4d25f760d263d48d/hub/2024/06/03/dd578f12-34fb-425c-8369-dd8a84a5b6f2/ready-to-stir.jpg?auto=webp&width=1200)
رشته فرنگی پخته شده، پنیر و ادویه جات، همه آماده مخلوط کردن هستند.
تنوعی در تم پنیر خامهای/مک و پنیر
روش فوق به همان اندازه ساده است، اما میتوانید به روشهای مختلفی ریف کنید، که هیچکدام لزوماً زمان یا غذای اضافی را به فرآیند اضافه نمیکنند. بافت ابریشمی تر می خواهید؟ یک تکه کره اضافه کنید. سیالیت بیشتری می خواهید؟ مقداری شیر یا خامه اضافه کنید. آیا می خواهید پیچیدگی اضافه کنید؟ من به پودر پیاز سوگند می خورم که برای من عمق طعم و کیفیت لذیذی ایجاد می کند که مکمل هر انتخاب پنیر است. آیا سعی می کنید بار کالری خود را کاهش دهید؟ به راحتی می توانید از پنیر خامه ای کم چرب و/یا پنیر رنده شده استفاده کنید. این همه کار می کند. آیا می خواهید نتیجه نارنجی تر باشد؟ اطمینان حاصل کنید که از پنیر پرتقال استفاده می کنید، پاپریکا یا سس تند (به هر حال انجام دهید) اضافه کنید.
![چاشنی برای مک و پنیر](http://www.cnet.com/a/img/resize/92ca739d817ce8d877d3d4f2c03ff5ea7a435aa0/hub/2024/06/03/e62f566e-182b-4138-bf3e-3ef3cddebf46/screenshot-2024-06-03-at-9-57-42am.png?auto=webp&width=1200)
کمی نمک پیاز و پاپریکا زینگ بیشتری را اضافه می کند، اما می توانید از جوز هندی، نمک سیر یا هر ادویه دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
همچنین میتوانید با هر تعداد ترکیبی که همه آنها نیاز به آمادهسازی کمی دارند، آنت را افزایش دهید. من اغلب کلم بروکلی، مارچوبه یا نخودفرنگی را در آخرین دقیقه پخت به پاستا اضافه می کنم زیرا … تعادل. مثل یک مک گوشتی؟ بیکن پخته شده، مرغ کبابی یا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. (همچنین، تعادل را برقرار کنید.) هنگامی که با این آماده سازی ساده شروع کنید، خواهید دید که راه های زیادی برای سفارشی کردن آن وجود دارد، و بدون شک به یک عنصر اصلی در چرخش منو شما تبدیل خواهد شد.