مقالات جالب و خواندنی

۷ وعده غذایی که من در حال حاضر به طور انحصاری در سرخ کن هوا درست می کنم

در پنج سالی که من بودم با استفاده از سرخ کن هوا، به آرامی اما مطمئناً جایگزین پختی شده است که قبلاً توسط اجاق دیواری یا اجاق گاز انجام شده بود. سرخ کن بادی ثابت کرده است که می تواند انواع غذاها را بپزد، نه فقط سیب زمینی سرخ شده یخ زده و بال مرغ، اگرچه هر دو را به خوبی انجام می دهد.

 

دلیل اصلی استفاده از سرخ کن بادی، نتایج خوش طعم است – سرخ کن های هوا از طریق پخت همرفت با فن، پوسته ای عالی به غذا می دهند – اما همچنین زمان کمتری برای طبخ غذا نسبت به سایر روش ها صرف می شود. سرخ کن های هوا نیز به راحتی تمیز می شوند، زیرا اکثر آنها دارای یک سبد نچسب هستند که فقط نیاز به شستشوی سریع با آب صابون دارد و به ندرت غذایی وجود دارد که در کف آن پخته شود و نیاز به تمیز کردن داشته باشد. سبد سرخ کن همچنین حاوی هر گونه پاشیده شدن است که در غیر این صورت ممکن است روی میز کار یا اجاق گاز بهم بخورد.

در حالی که چند ترفند وجود دارد که من هنوز در اجاق بزرگ یا اجاق گاز طبخ می کنم، لیست هر سال کوچکتر می شود. در اینجا هفت چیز وجود دارد که از این به بعد فقط در سرخ کن درست می کنم.

ماهی سالمون

 

ماهی قزل آلا برش داده شده تا مرکز متوسط ​​کمیاب را نشان دهد 

 

فقط ۸ دقیقه در سرخ کن بادی و ماهی آزاد کمیاب کاملا متوسط ​​دارید. 

دیوید واتسکی / CNET

سالمون پخته شده یک غذای ساده و سالم برای شام شب هفته است. تهیه آن در فر کار سختی نیست، اما اگر فقط برای یک یا دو نفر آشپزی می کنید، زمان پیش گرم شدن آزار دهنده است. ماهی قزل آلا سرخ شده در تابه عالی و سریع است، اما تقریباً هیچ راهی برای پختن ماهی قزل آلا در اجاق گاز بدون ایجاد آشفتگی ماهی چرب وجود ندارد. علاوه بر این، شما یک تابه را تمیز کنید پس از آن

همچنین ببینید :  بهترین هک برای مک و پنیر خانگی 10 دقیقه ای

من سعی کردم ماهی قزل آلا پخته شده را در سرخ کن بپزم و در حدود ۱۰ دقیقه با احتساب زمان پیش گرم کردن کاملاً بیرون آمد. اتاق پخت بسته حتی کمی از بوی ماهی را از تسخیر آپارتمان من پنهان می کند.

خوب، پس ممکن است مرا در حال پرتاب کردن گهگاه در یک فیله z بگیرید ماهی سالمون گریل شده در ماه های گرم تر، اما روزهای پاک کردن روغن ماهی از پشت اجاق گاز من گذشته است.

در اینجا نحوه انجام آن آمده است سرخ کن هوای سالمون عالی.

مرغ پخته شده

 

مرغ سرخ کن هوا روی تخته برش 

 

مرغ کباب سرخ کن هوا یک مکاشفه است. 

دیوید واتسکی / CNET

این یکی بیشتر از همه من را شگفت زده کرد زیرا من اکثر یکشنبه ها مرغ سوخاری درست می کنم و از روش فر دیواری راضی بودم. اما من به سرعت فهمیدم که سرخ کن با هوا کار بهتری را برای ترد کردن سریع پوست بدون پختن بیش از حد گوشت انجام می دهد. مرغ کباب در سرخ کن هوا حدود ۴۵ دقیقه طول می کشد – حدود ۱۵٪ سریعتر از داخل فر – و تقریبا غیرممکن است که آن را به هم بریزید.

در اینجا نحوه انجام این کار به سرعت آمده است مرغ پخته شده با هوا سرخ کن.

چیزبرگر

 

همبرگر پخته شده در نیمه وسط 

 

با استفاده از سرخ کن بادی، می توانید همبرگر را تا حد متوسط ​​یا متوسط ​​کمیاب بپزید. 

پاملا واچون/CNET

چیزبرگرهای سرخ کن هوا به یکی از لوازم اصلی خانه من تبدیل شده اند. استثنا تابستان است، زمانی که کباب در نوسان کامل است، اما در ماه های سردتر برای این کلاسیک آمریکایی به سرخ کن عمیق روی می آورم. نه تنها تمیزتر از سرخ کردن در ماهیتابه است، بلکه همبرگر در چربی خودش پخته نمی‌شود، بنابراین غذای سبک‌تر و سالم‌تری دریافت می‌کنید (اگر به این نوع غذا علاقه دارید). می توانید یک نان و چند برش هم بچسبانید بیکن با یک همبرگر و کل وعده غذایی را تقریباً بدون تمیز کردن خواهید داشت.

همچنین ببینید :  5 ورزش که می توانید با راکت پدل انجام دهید

در اینجا نحوه انجام آن آمده است چیزبرگر را از بالا به پایین در سرخ کن بادی بپزید.

کتلت مرغ

 

استیک مرغ پخته شده در قابلمه فوری 

 

سرخ کن های هوا کتلت های مرغ عالی را ارائه می دهند. 

قبل از سرخ کن بادی، کتلت های مرغ سوخاری را برای پارمزان مرغ و دستورهای دیگر سرخ کردم، اما سرخ کن هوا همین کار را با آشفتگی کمتری انجام می دهد و مرغ «سرخ شده» کمتر چرب تولید می کند.

 

من توصیه می کنم از ران های مرغ بدون استخوان استفاده کنید که دارای چربی کافی برای مقاومت در برابر گرمای همرفتی بدون خشک شدن هستند. به سادگی مرغ را با تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری مخلوط با نمک، فلفل و سایر ادویه ها بپوشانید. در دمای ۳۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید.

می توانید قبل از پختن، به آرامی روی ریز خرد شده ها را با کمی روغن اسپری کنید تا پوسته ترد بیشتری به آن ها بدهید، اما لازم نیست. من همین روش را با سینه مرغ امتحان کردم. خوب کار می کند، اما خطر خشک شدن گوشت بیشتر است.

استیک گل کلم

 

استیک گل کلم 

 

استیک گل کلم که در سرخ کن بادی درست می شود به یکی از مواد اصلی آشپزخانه من تبدیل شده است. 

دیوید واتسکی / CNET

یکی از غذاهای مورد علاقه من برای پختن در سرخ کن هوا، گل کلم است. یک تکه گل کلم یک غذای دلچسب عالی یا غذای اصلی را برای شما به ارمغان می آورد، اگر شما گیاهی هستید. کافی است یک یا دو برش ضخیم گل کلم را با روغن زیتون و نمک و فلفل یا چاشنی اضافه کنید و حدود ۱۰ یا ۱۲ دقیقه با حرارت زیاد در هوا تفت دهید. سرخ کن هوا پوسته کاراملی زیبایی به آن می دهد و سبزیجات متراکم را به اندازه کافی سریع می پزد تا داخل گل کلم نرم نشود.

همچنین ببینید :  5 بهترین راه برای کاهش گرد و غبار در خانه

سیب زمینی سرخ کرده

 

سیب زمینی سرخ شده مچاله شده در یک کاسه 

 

سیب زمینی سرخ شده منجمد که در سرخ کن بادی درست می شود قهوه ای طلایی و خوشمزه است. 

برایان بنت / CNET

اعتراف می کنم که قبل از اینکه سرخ کن خود را تهیه کنم اغلب سیب زمینی سرخ کرده درست نمی کردم، اما اکنون که آن را دارم، این تنها روشی است که استفاده می کنم. سیب زمینی های سرخ شده یخ زده وقتی در یک فر بزرگ پخته می شوند خشک می شوند زیرا پختن آنها در این محفظه بزرگ زمان بیشتری می برد.

سرخ کن بادی با محفظه پخت فشرده و جریان هوای سریع به بیرون سیب زمینی سرخ کرده پوسته سریعی می دهد بدون اینکه سیب زمینی ها را خشک کند. درست کردن سیب زمینی سرخ کن با هوای منجمد بیش از پنج یا شش دقیقه طول نمی کشد و شما می توانید سیب زمینی سرخ شده را در حدود ۱۵ دقیقه از ابتدا درست کنید.

بیشتر باقی مانده ها

 

یک تکه پیتزا روی تخته برش 

 

این پیتزای باقیمانده با یک سفر سریع به سرخ کن، جان تازه ای گرفت. 

در حالی که هر نوع غذا به بهترین شکل در سرخ کن گرم نمی شود، بسیاری از آنها اینطور هستند. سرخ کن های هوا بهترین راه برای احیای باقی مانده غذا هستند پیتزا، مرغ سوخاری، گوشت کبابی و سبزیجات. اجاق مایکروویو غذا را به طور ناهموار گرم می کند و بافت لاستیکی به آن می دهد. سرخ کن‌های هوا از طریق گرمای همرفتی برای پوسته ترد و یکنواخت حرارت دادن به غذا زندگی دوم می‌بخشند.

وجود دارد بهترین راه برای گرم کردن مجدد هر نوع باقی مانده است.

 

همچنین ببینید :
بهترین سرخ کن بدون روغن (ایر فرایر) دلونگی
بهترین مدل سرخ کن بدون روغن گوسونیک
بهترین مدل سرخ کن بدون روغن (ایر فرایر) فیلیپس
بهترین مدل سرخ کن بدون روغن (ایر فرایر) و هواپز تفال
بهترین مدل هواپز و سرخ کن بدون روغن نینجا

 

 

نویسنده اصلی

وب سایت 123 سلکت یک مجله مرجع جهت معرفی و راهنمای خرید و انتخاب سریع بهترین کالا ها و محصولات در زمینه های مختلف و متنوع است

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا